Capital de imprumut

Definitie Capital de imprumut

Suma de bani pe care bancherii o imprumuta altor persoane (fizice sau juridice) pentru o perioada de timp convenita, in schimbul dobanzii.Capital provenit din imprumut fie prin emisiuni de obligatiuni, fie prin credite bancare.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Capital de imprumut? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Capital de imprumut.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Capital de imprumut. Definitiile termenilor despre Capital de imprumut cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Capital de imprumut, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Capital de imprumut.