Capital de incredere

Definitie Capital de incredere

Forma prin care o persoana fizica ori juridica se bucura de o incredere deosebita pe piata, in lumea bancara ori a altor societati comerciale si care ii permite sa obtina marfuri pe credit, fara garantie, sau sa primeasca credite fara garantie. Important este ca persoana fizica in nume propriu ori in calitate de conducator al unei societati comerciale sa fie bine cunoscuta in timp, sa se bucure de aprecieri, care devin garantii de ordin material.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Capital de incredere? Propune definitie

Poze Capital de incredere

 • Cum alegi o casa de amanet de incredere

  Poza: Cum alegi o casa de amanet de incredere

 • Cum poti sa gasesti un avocat de incredere!

  Poza: Cum poti sa gasesti un avocat de incredere!

 • Clientii tai sunt de incredere?

  Poza: Clientii tai sunt de incredere?

 • www.e365.ro/ceasuri-cu-cuc

  Poza: e365.ro - Magazinul tău de incredere!

 • Vezi toate pozele despre Capital de incredere

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Capital de incredere.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Capital de incredere. Definitiile termenilor despre Capital de incredere cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Capital de incredere, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Capital de incredere.