Capital de lucru

Definitie Capital de lucru

Sinonim - fond de rulmentCeea ce ramane din capitalul achitat si rezervele unei companii dupa ce s-a platit contravaloarea tuturor activelor sale fixe cu alte cuvinte, fondurile disponibile pentru activitatea de zi cu zi. Capitalul de lucru este necesar pentru a acoperi intervalul de timp dintre momentul in care s-a decis realizarea unui produs sau serviciu si cel in care compania incaseaza banii obtinuti din prima unitate vanduta.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Capital de lucru? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Capital de lucru.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Capital de lucru. Definitiile termenilor despre Capital de lucru cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Capital de lucru, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Capital de lucru.