Capital nominal

Definitie Capital nominal

Expresie a capitalului social al unei societati comerciale evaluat prin valoarea nominala a titlurilor de proprietate emise. In contabilitate el se regaseste evidentiat pe actionari (sau asociati), cuprinzand numarul si valoarea nominala a actiunilor (partilor sociale) subscrise.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Capital nominal? Propune definitie

Poze Capital nominal

  • PR Award isi anunta campaniile nominalizate

    Poza: PR Award isi anunta campaniile nominalizate

  • Romanian PR Award isi anunta campaniile nominalizate

    Poza: Romanian PR Award isi anunta campaniile nominalizate

  • FONPC

    Poza: Continua nominalizarile pentru Premiul Drepturile Copilului in valoare de 1000 de euro

  • Vezi toate pozele despre Capital nominal

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Capital nominal.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Capital nominal. Definitiile termenilor despre Capital nominal cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Capital nominal, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Capital nominal.