Capital real

Definitie Capital real

Sinonime - capital tehnic, bunuri capital, mijloace de productieCapitalul existent in economia reala care rezulta dintr-un proces de productie anterior si serveste la producerea altor bunuri economice destinate vanzarii. Capitalul real este dobandit de agentii economici prin tranzactii efectuate pe pietele specializate de bunuri de productie, in timp ce capitalul lichid si cel fictiv sunt obiect de tranzactie pe pietele financiare.Dupa modul cum participa la procesul de productie si dupa felul in care se consuma si se inlocuiesc componentele sale, capitalul real se grupeaza in capital fix si capital circulant.Vezi si Capital.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Capital real? Propune definitie

Poze Capital real

 • Realty Forum la a X-a editie

  Poza: Realty Forum la a X-a editie

 • Outside Real Estate

  Poza: Outside Real Estate

 • Realitatea in afaceri

  Poza: Realitatea in afaceri

 • Un an plin de realizari

  Poza: Un an plin de realizari

 • Vezi toate pozele despre Capital real

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Capital real.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Capital real. Definitiile termenilor despre Capital real cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Capital real, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Capital real.