Capital social varsat

Definitie capital social varsat

reprezinta capitalul efectiv depus de catre actionari sau asociati. Varsarea capitalului social se face intr-un anumit termen, stabilit in contractul de societate. De exemplu, la societatile pe actiuni, actionarii au obligatia sa verse cel putin 30% din capitalul social (aportul in numerar) la constituire, urmand ca restul sa fie completat in 12 luni. Aportul in natura se varsa 100%. La societatile pe actiuni, constituite prin subscriptie publica, este obligatoriu sa se verse 50% din aportul in numerar la constituire. La societatile bancare, capitalul social subscris trebuie sa fie varsat numai in forma baneasca

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Capital social varsat? Propune definitie

Poze capital social varsat

 • Vezi ce trebuie sa faci atunci cand ai varsat lichid pe laptop!

  Poza: Vezi ce trebuie sa faci atunci cand ai varsat lichid pe laptop!

 • Agni Mundi te invita sa descoperi Un nou curs de miracole pentru Era Varsatorului!

  Poza: Agni Mundi te invita sa descoperi Un nou curs de miracole pentru Era Varsatorului!

 • NOUA MAJORARE DE CAPITAL SOCIAL LA ARDAF

  Poza: NOUA MAJORARE DE CAPITAL SOCIAL LA ARDAF

 • Top Social Brands 2017

  Poza: Top Social Brands 2017

 • Vezi toate pozele despre capital social varsat

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul capital social varsat.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la capital social varsat. Definitiile termenilor despre capital social varsat cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la capital social varsat, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la capital social varsat.