Capitalizare

Definitie Capitalizare

Valoarea unei companii in functie de cursul actiunilor sale pe o piata de valori mobiliare (pretul per actiune inmultit cu numarul de actiuni din emisiunea respectiva). In sens mai general, capitalizarea poate fi definita ca procesul prin care unui influx de venit i se atribuie o valoare de capital reprezinta suma care ar trebui investita azi pentru a produce in viitor un anumit influx de venit. Determinarea valorii unui capital in functie de venitul pe care il produce.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Capitalizare? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Capitalizare.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Capitalizare. Definitiile termenilor despre Capitalizare cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Capitalizare, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Capitalizare.