Anunt finalizare Proiect finanțat în cadrul măsurii „Granturi pentru capital de lucru acordate IMM-urilor” pentru firma Captain Travel SRL

Constanta - 10 iunie 2021

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Captain Travel SRL anunta finalizarea proiectului cu titlul ”Granturi pentru capital de lucru” proiect nr. RUE 1441 înscris în cadrul Măsurii ”Granturi pentru capital de lucru”, instituită prin OUG nr 130/2020.

Finalizare Poiect Masura 2 Captain Travel

Finalizare Poiect Masura 2 Captain Travel

Proiectul se derulează pe o perioada de maxim 12 luni, începând cu data semnării contractului de finanțare cu Ministerul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri/ AIMMAIPE, respectiv 09.12.2020.

 

Obiectivul proiectului îl reprezintă sprijinirea societatii prin ajutorul de stat acordat sub forma de grant pentru capital de lucru.

 

Proiectul are printre principalele rezultate, următoarele:

-menținerea activității pe o perioada de minim 6 luni,

-menținerea/suplimentarea numărului locurilor de munca față de data depunerii cererii, pe o perioadă de minimum 6 luni, la data acordării granturilor.

 

Valoarea proiectului este de 69007,0725 lei (valoarea totala) din care: 60006,15 lei grant si 9000,9225 lei cofinanțare.

 

Proiect cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regionala prin Programul Operațional Competitivitate 2014-2020.

 

Date de Contact: CAPTAIN TRAVEL SRL

 

 

Persoană de contact:

Comanescu Madalina Cristina

www.captaintravel.ro, office@captaintravel.ro, 0241.825.115

Despre Captain Travel

Captain Travel este agentie de turism tour-operatoare specializata in vacante externe de tip charter, vacante exotice, parcuri de distractii, cazare, bilete de avion, circuite turistice si mai ales vacante personalizate.

Consultantii Captain Travel au vizitat multe din hotelurile si destinatiile promovate astfel incat va pot oferi cele mai utile informatii.