Captatie

Definitie Captatie

In dreptul civil, folosirea de mijloace viclene in scopul de a castiga afectiunea dispunatorului si a-l determina astfel sa faca o liberalitate (o donatie, un legat) in favoarea autorului acestor mijloace viclene, pe care altfel nu ar fi facut-o.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Captatie? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Captatie.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Captatie. Definitiile termenilor despre Captatie cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Captatie, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Captatie.