Poze Caramitru

 • Sediul Fundatiei Dignitas

  Poza: “Experienta Eminescu"- La Fundatia Dignitas, un exercitiu de creatie colectiva cu acad. Dumitru Vatamaniuc si Ion Caramitru

 • ion caramitru, horatiu malaele, TNB

  Poza: La cererea publicului, Pe 23 decembrie, inca o reprezentatie a duo-ului de succes ”CARAMITRU - MALAELE Cate-n luna si in stele”

 • ’’Publicul a demonstrat că este educat pentru spectacolul de teatru’’, aşa declară actorii Ion Caramitru şi Mariana Mihuţ

  Poza: ’’Publicul a demonstrat că este educat pentru spectacolul de teatru’’, aşa declară actorii Ion Caramitru şi Mariana Mihuţ

 • Romfilatelia te invită la un spectacol inedit, „regizat” de timbrul românesc - Stele de aur ale scenei și ecranului (II)

  Poza: Romfilatelia te invită la un spectacol inedit, „regizat” de timbrul românesc - Stele de aur ale scenei și ecranului (II)

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata pozelor care se refera la subiectul caramitru.

Aceasta zona va concentra cele mai noi poze referitoare la caramitru. Pozele pe tema caramitru cuprinse in aceasta sectiune sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul caramitru, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la caramitru, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la caramitru.