Card de credit

Definitie card de credit

cardul care permite realizarea de cheltuieli in limita unei sume stabilite in functie de veniturile si capacitatea de plata a detinatorului de card. Creditul de pe card poate fi garantat prin garantii, cu polita de asigurare pentru riscul financiar sau cu polita de asigurare de viata cesionata in favoarea bancii.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Card de credit? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul card de credit.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la card de credit. Definitiile termenilor despre card de credit cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la card de credit, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la card de credit.