CardCadou.Online disponibil in platforma Content Speed eCommerce Platform

Cluj - Napoca - 19 noiembrie 2018

Comunicat tip Administrativ / Management in Afaceri, Monden / Lifestyle

Gift Card Online S.A., principalul emitent independent de carduri tip cadou multibrand din Romania, anunta semnarea unui parteneriat strategic cu platforma de eCommerce ContentSpeed.

Card Cadou Online plugin Content Speed

Card Cadou Online plugin Content Speed

 Parteneriatul cu CardCadou.Online face parte din strategia ContentSpeed de a oferi posesorilor de magazine online o solutie completa si eficienta. Platforma este preintegrata cu cei mai importanti furnizori de solutii de business din Romania. Misiunea noastra e sa simplificam procesul de deschidere al unui nou canal de vanzare in online si sa punem la dispozitia antreprenorilor toate instrumentele necesare prin care orice afacere se poate dezvolta. 

Radu Vîlceanu, CEO & Founder ContentSpeed

Se estimeaza ca piata globala de carduri cadou va creste cu 144% pana in 2026 ajungand la o valoare de 750 miliarde de dolari. In Romania au fost raportate cresteri de 84% in ultimii doi ani. In acest context, Gift Card Online S.A a devenit principalul emitent independent de carduri tip cadou autohton.

Astfel, dupa deschiderea perioadei de aderare a companiilor la sistemul de acceptare a CardCadou.Online, in ideea de a usura integrarea cu sistemele de emitere si gestiune a cardurilor cadou multibrand, Gift Card Online S.A. a semnat un partneriat strategic cu cea mai mare platforma de eCommerce din Romania - ContentSpeed.

Magazinele online care folosesc platforma ContentSpeed au posibilitatea de a activa modulul CardCadou.Online direct din platforma de eCommerce.

Niciodata nu a fost mai simplu sa incepi sa accepti la incasare plata cu CardCadou.Online. Depunem eforturi constante in dezvoltarea parteneriatelor strategice de tipul ContentSpeed, care ne apropie de magazinele online prezente in piata din Romania. Plug-in-ul dezvoltat de partenerii nostri este disponibil spre activare in platforma ContentSpeed chiar de astazi. Spor la vanzari!” ne-a informat Dan Ciceu, General Manager Gift Card Online S.A.

Gift Card Online S.A. pune la dispoziție partenerilor serviciul de acceptare a cardurilor cadou in magazinele offline si/sau online ale acestora, printr-o interfata dedicata si printr-o conexiune online securizata cu emitentul (Gift Card Online SA).

Cardul cadou universal emis de catre Gift Card Online SA va putea fi folosit ca si cadou in cadrul evenimentelor fericite din viata fiecaruia dintre noi, zile de nastere, onomastici dar si in cadrul unor evenimente de tip corporate, concursuri interne de vanzari sau bonusarea unor parteneri comerciali.

ContentSpeed este liderul solutiilor ecommerce customizate din Romania. Inca din 2003 ofera solutii dedicate magazinelor online pentru crearea, optimizarea si promovarea B2C si B2B. Inca de la infiintare, misiunea ContentSpeed a fost sa sprijine dezvoltarea acestui sector antreprenorial ce ulterior s-a dovedit a fi un pol national de crestere economica.

In cei peste 15 ani de existenta ContentSpeed a contribuit decisiv la constructia si lansarea a peste 650 de magazine online, atat pentru start-up-uri cat si pentru branduri deja consacrate ca: Sephora, Diverta, Chicco, Maxi Toys,Cocodrillo, ProfiHair Shop, Proffesional Pharma Line, Remedium Farm, Elbi Elctric si multi altii.

"Parteneriatul cu CardCadou.online face parte din strategia ContentSpeed de a oferi posesorilor de magazine online o solutie completa si eficienta. Platforma este preintegrata cu cei mai importanti furnizori de solutii de business din Romania. Misiunea noastra e sa simplificam procesul de deschidere al unui nou canal de vanzare in online si sa punem la dispozitia antreprenorilor toate instrumentele necesare prin care orice afacere poate lua cu succes startul în domeniul comerțului online sau își poate dezvolta magazinul online deja existent. 

Consideram ca modalitatea de plata prin Carduri Cadou este una in plina expansiune in piata autohtona. Iar faptul ca poate fi utilizata atat pentru cumparaturile online, cat si pentru cele din magazinele fizice o face cu adevarat Omni-Channel. Suntem siguri ca o astfel de solutie poate contribui la creșterea vânzărilor online a celor peste 650 de magazine online care au beneficiat până în prezent de serviciile ContentSpeed”, Radu Vîlceanu, CEO & Founder ContentSpeed.

Pentru activarea modulului de incasare a CardCadou.Online in platforma de e-commerce ContentSpeed este suficient sa solicitati activarea acestuia. Activarea plug-in CardCadou.Online deschide astfel noi posibilitati de vanzari, un numar mai mare de clienti si promovarea gratuita a magazinului online acceptant in reteaua de parteneri CardCadou.Online.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/cardcadouonline/cardcadou-online-disponibil-in-platforma-content-speed-ecommerce-platform