Cardinal Motors Constanta parcheaza la Auto Show cu multe oferte

Constanta - 3 septembrie 2008

Comunicat tip General in Auto

In cadrul salonului auto Auto Show organizat in Portul Constanta – Poarta I in perioada 4-7 septembrie 2008 Cardinal Motors va parca toate modele celor mai prestigioase marci germane Volkswagen si Audi.

Vizitatorii salonului sunt asteptati cu numeroase oferte, acestia au posibilitatea sa primeasca ofertele companiei prin sms daca acestia isi activeaza functia Bluetooth a telefonului.
In cadrul acestui salon, Cardinal Motors aduce vedele celor mai prestigioase marci germane.

Volkswagen Scirocco

Prima generatie a modelului Scirocco a fost prezentata publicului cu 34 de ani in urma, tot la Geneva. Acum Volkswagen sarbatoreste intoarcerea legendarului sau automobil cu doua usi. Datorita plafonului alungit, modelul dispune de spatiu suficient pentru patru adulti, ceea ce face ca acest automobil sport sa poata fi folosit pe tot parcursul anului.
Scirocco este propulsat de o gama de patru motoare TDI si TSI cu valori ridicate ale cuplului si consum redus, care au puteri cuprinse intre 90 kW / 122 CP si 147 kW / 200 CP.
Caracteristicile noului Scirocco:
• tehnologii de inalta clasa se combina cu costurile reduse de intretinere,
• caracteristicile de conducere dinamica se combina cu un nivel ridicat de confort,
• habitaclul surprinzator de spatios se combina cu un design sport fara compromisuri.

Volkswagen Multivan Highline

Libertatea este mai mult decat o idee. Libertatea este suma tuturor posibilitatilor. Multivanul va ofera toate acestea. Mai mult spatiu. Mai mult confort. O ambianta mai placuta. Performante mai bune. Siguranta mai mare. Multivan. Fara compromisuri.
Datorita interiorului bine studiat aici se pot desfasura multiple activitaţi. Spaţiul Multivanului este foarte generos. Pe consola centrala se afla suporturile de pahare pentru sofer si insoţitor. Pentru sofer si pasagerul din faţa scaunele, adevarate fotolii, completeaza senzaţia de confort. Indelung studiata, consola centrala are de asemenea rol multifuncţional.

Audi R8

Audi R8, printr-un limbaj al formelor nou, cu linii clare si accente sportive, defineste o noua piatra de hotar pentru designul Audi. Unul dintre cele mai importante detalii sunt sideblades, cel mai bun indiciu despre originea Audi R8 – sportul cu motor.
Audi R8 fascineaza prin limbajul clar al formelor – privit din orice unghi inspira putere si dinamism. Motor V8 4,2 litri FSI, 4,6 secunde de la 0 la 100 km/h, pana la 8250 rotatii pe minut, cuplu maxim 430 Nm, viteza maxima 301 km/h.

Va asteptam la standul Cardinal Motors!

Despre Cardinal Motors Constanta

Cardinal Motors este distribuitor Volkswagen, Volkswagen Autovehicule Comerciale si Audi in Constanta. Cateva dintre serviciile noastre gandite in exclusivitate pentru clientii nostri sunt: programare rapida, program prelungit atat la Service cat si la Showroom, test drive cu toata gama, masina la schimb, ridicare/livrare de la/la domiciliu, spalatorie (numai la Ploiesti), transport gratuit pentru clienti, tractari non stop, rent a car, buy back, internet wireless pentru clienti si serviciul de finantare proprie, Cardinal Leasing, cel mai rapid raspuns referitor la oferta de finantare auto.
Mihaela Sandu
Consilier Relatii Publice
Tel: 0731.130.424
mihaela.sandu@cardinalmotors.ro;