Cardinal Motors te invita la o noua viziune MAXI asupra spatiului

Constanta - 28 martie 2008

Comunicat tip General in Auto

Cardinal Motors a lansat oficial în Constanţa noul Caddy Maxi, ultimul model ce completează gama Volkswagen Autovehicule Comerciale. Evenimentul a avut loc în cadrul Expoziţiei Naţionale de Construcţii şi Instalaţii CAMEX.

Noul Caddy Maxi ajunge la o lungime totală de 4.875 mm, fiind unul dintre cele mai mari modele din clasa vehiculelor comerciale. La un ampatament de 3002 mm, beneficiază de un volum de încărcare de până la 4.2 m³, o sarcină utilă de 800 kg., o sarcină de tractare de 1.500 kg şi o lungime a suprafeţei de încărcare de până la 2.250 mm. Această lungime poate fi extinsă la peste 3 metri, prin utilizarea peretelui despărţitor Vario şi a scaunului rabatabil al însoţitorului. Opţional există posibilitatea de echipare a Caddy Maxi Furgon cu a doua uşă culisantă şi înlocuirea uşilor batante din spate cu un hayon. Lăţimea de încărcare dintre cele două roţi este generoasă, măsurând 1.170 mm, permiţănd astfel încărcarea unui europalet pe lungime.

Volkswagen Autovehicule Comerciale oferă Caddy Maxi cu o motorizare pe benzină şi două pe motorină. Cel pe benzină deţine o putere de 75kW/102CP. Motoarele TDI sunt caracterizate prin consum redus şi putere mărită. O nouă motorizare introdusă pe piaţă este cea de 2.0 l TDI cu o putere de 103kW/140CP. Prima motorizare Diesel este cea consacrată de 1.9 l TDI cu 77kW/105CP, disponibilă opţional cu cutie automată de viteze DSG.

„Cred în succesul Caddy Maxi pentru că răspunde tuturor nevoilor atât personale cât mai ales celor de afaceri. Pentru piaţa constănţeană preconizăm un număr de 100 de unităţi vândute. Acest model a fost foarte aşteptat nu numai de către clienţii noştri ci de întreaga piaţă şi asta pentru că va continua succesul înregistrat de modelul anterior care a fost un best seller în segmentul city van. ” a declarat Cosmin Cârjeu, director vânzări Volkswagen Autovehicule Comerciale.

Mai mult spaţiu, mai multă flexibilitate.

Noul model Volkswagen Caddy Maxi se comercializează în 3 versiuni:

• Caddy Maxi Furgon
Cu noul Caddy Maxi Furgon, Volkswagen Autovehicule Comerciale face legătura între furgonul de oraş şi modelul Transporter situat în segmentul B. Sarcina utilă de 800 de kilograme şi un volum de încărcare de 4.200 litri amintesc de legendarul model Bulli, strămoşul Transporter-ului. Pe de altă parte, puterea de 103 kW (140 CP) şi un cuplu maxim de 320 Nm reprezintă efectele dotării cu tehnologia modernă diesel.

• Caddy Maxi Kombi
Cu o uşă culisantă pentru spaţiul pasagerilor, Kombi reprezintă versiunea de bază a autovehiculelor din clasa monovolum. Cele cinci scaune din dotarea standard pot fi completate opţional cu încă două locuri care alcătuiesc cel de-al treilea rând de scaune.

• Caddy Maxi Life
Cu noul Caddy Maxi Life, Volkswagen Autovehicule Comerciale intră deja în segmentul clasic al autovehiculelor monovolum. Varianta Caddy Maxi Life constituie puntea de legătură, în cadrul segmentului de autovehicule monovolum de mari dimensiuni, între Caddy Life (varianta compactă) şi Multivan sau Caravelle (maxi van). Caddy Maxi Life îmbină calităţile unui autovehicul pentru transport de mici dimensiuni şi versatilitatea unui monovolum.

Pentru mai multe informaţii, vă rugăm să contactaţi departamentul de Relaţii Publice Cardinal Motors Constanţa.

Despre Cardinal Motors Constanta

Cardinal Motors este distribuitor Volkswagen, Volkswagen Autovehicule Comerciale şi Audi în Constanţa. Cateva dintre serviciile noastre gandite in exclusivitate pentru clientii nostri sunt: programare rapida, program prelungit atat la Service cat si la Showroom, test drive cu toata gama, masina la schimb, ridicare/livrare de la/la domiciliu, spalatorie (numai la Ploiesti), transport gratuit pentru clienti, tractari non stop, rent a car, buy back, internet wireless pentru clienti si serviciul de finantare proprie, Cardinal Leasing, cel mai rapid raspuns referitor la oferta de finantare auto.
Programări pentru test drive la 0722.435.360 sau pe Bd. Tomis 478.

Mihaela Sandu,
Consilier Relaţii Publice Volkswagen
Tel: 0731.130.424

mihaela.sandu@cardinalmotors.ro