IA-TI PORTIA DE SANATATE - ce mai buna carte despre dieta si fitness

BUCURESTI - 13 noiembrie 2012

Comunicat tip General in Educatie / Cultura, Sanatate, Sport

Mihai Dragomir autorul cartii IA -TI PORTIA DE SANATATE este unul dintre cei mai cunoscuți antrenori specialiști în fitness din România și autorul singurei ‘’ diete ’’ de anti aging de pe piața autohtonă. Secretele sale constau într-un program foarte inteligent și care a adus, pana în prezent, rezultate remarcabile - Cardio Mix Fitness Anti Aging Concept

Ia-ti Poartia de Sanatate - carte despre Sport , Dieta si Viata Sanatoasa

Ia-ti Poartia de Sanatate - carte despre Sport , Dieta si Viata Sanatoasa

 “Am scris această carte după mulți ani de experiență și la îndemnul prietenilor și cursanților mei. M-am gândit că programul Cardio Mix trebuie să fie accesibil tuturor celor care își doresc să schimbe ceva în viața lor” 

Mihai Dragomir - autor

  Cartea IA-TI PORTIA DE SANATATE este special conceputa pentru persoanele active care iubesc mișcarea și energia pe care acest tip de exerciții le-o oferă - cartea cuprinde si un program de exercitii de fitness anti aging Cardio Mix  care pot fi executate acasa - dar in acelasi timp acorda posibilitatea persoanelor sedentare sa ia cunostinta cu cele mai practice si eficiente trucuri , secrete , sfaturi despre starea de sanatate optima si cum poate fi ea atinsa si mentinuta fara prea mari eforturi si costuri exagerate.''Am scris această carte după mulți ani de experiență și la îndemnul prietenilor și cursanților mei. M-am gândit că programul/conceptul Cardio Mix trebuie să fie accesibil tuturor celor care își doresc să schimbe ceva în viața lor”, a declarat Mihai Dragomir.

 Cum se folosesc mesele intermediare, care sunt caloriile care nu îngrașă, ce e bine să mănânci în pauza de pranz, care sunt soluțiile pentru un metabolism lent, cum se combate celulita, de unde vine nevoia de mișcare, cum combatem viața sedentară – sunt doar câteva din subiectele pe care Mihai Dragomir le abordează în cartea sa.

Cardio Mix Fitness Anti Aging este un concept revoluționar de fitness, este singurul program din România care previne și protejează organismul uman și prin intermediul căruia se combină perfect mintea și corpul în vederea obținerii celor mai importante transformări fizice, indiferent de vârstă. Acest spectacol al sanatattii numit Cardio Mix este singurul brand 100% romanesc din industia fitness-ului autohton. Prezenti in paginile cartii sunt nume cunoscute care sustin conceptul si pe antrenorul Mihai Dragomir :

"Înainte să lucrez cu Mihai am încercat mai multe tipuri de activități sportive. Am mers la sală să trag de fiare, am încercat diete fel de fel. Când l-am cunoscut pe Mihai am înțeles că lucrurile stau altfel: că slăbitul nu trebuie să fie un proces rapid, ci constant. M-a atras foarte mult programul de anti aging și posibilitatea de a scăpa exact de kilogramele în plus prin tonifierea mușchilor. Programul lui Mihai m-a impresionat cel mai mult prin modul în care îți schimbă mentalitatea și în care te învață să gândești sportul altfel", afirmă CRBL despre colaborarea sa cu antrenorul Mihai Dragomir.

“De mai bine de un an de zile lucrez cu Mihai în programul Cardio Mix. Noi, sportivii de performanță, avem probleme cu ligamentele de pe urma sportului, iar Mihai m-a ajutat foarte mult prin faptul că a realizat special pentru mine un program accesibil și usor care să mă scape de problemele cu genunchii și cu spatele. În plus, aceste exerciții mă ajută la menținerea unui bun tonus muscular”, susține campioana la canotaj și maraton Valeria Răcilă van Groningen.

Daca vrei sa obtii aceleasi rezultate si sa parcurgi acelasi concept de sanatate pe care cunoscute nume din sport , viata publica si artistica l-au adoptat si implementat in viata lor , cartea IA-TI PORTIA DE SANATATE este ceea ce iti trebuie.

Fa-ti cadou o portie de sanatate !

 

Despre Cardio Mix - Mike Sport

Autorul cartii , Mihai Dragomir – Imagine si promotor al fitness-ului in Romania, fost sportiv de performanta are o cariera de peste 22 de ani in lumea sportului si miscarii pentru sanatate. Sub egida campaniei Ia-ti Portia de Sanatate ofera prin intermediul cartii cu acelasi titlu sfaturi si informatii concrete ,izvorate din anii de experienta si studii, despre cum poti atinge starea de bine si sanatate