Primul Master Class din Romania despre Gestionarea Personalului in Firmele de Servicii Profesionale 27 Mai 2008, Bucuresti, Crowne Plaza

BUCURESTI - 24 aprilie 2008

Comunicat tip General in Afaceri

CAREER COMMUNICATION organizeaza primul PRIMUL MASTER CLASS despre GESTIONAREA PERSONALULUI IN FIRMELE DE SERVICII PROFESIONALE DIN ROMANIA. Evenimentul va fi prezentat de 2 key note speakeri renumiti la nivel international, Phil Gott (www.philgott.com) si Peter Scott (www.peterscottconsult.co.uk). Acest Master Class se adreseaza managementului mijlociu si de top al companiilor care angajeaza in mare parte tineri profesionisti, absolventi de studii superioare. Printre aceste companii se gasesc firme de Avocatura, firme de Contabilitate si Audit, companii de Publicitate si Agentii PR, firme de Head Hunting, companii IT&C, firme de Consultanta in Management si firme de Servicii Imobiliare.

Teme de discutii abordate de acest Master Class:
•Cum sa atragi si sa retii talentele din domeniul Juridic si Financiar in Romania?
•Cum sa creezi o cultura propice performantei de inalt nivel?
•Cum procedeaza leaderii puternici si cum sa dezvolti abilitati puternice de conducere in toata firma?
•Ce fel de firma veti planui sa creati in 2008 si mai tarziu?
•Detine firma dvs capitalul uman si priceperea necesara sa infrunte provocarile viitoare?
•Aveti “echipa perfecta” pentru a permite firmei dvs o reusita de succes?

Pentru mai multe informatii si inscrieri, va rugam vizitati www.professionalservicefirms.ro

Despre Career Communications

CAREER COMMUNICATION este o companie dedicata organizarii de evenimente profesionale, adresandu-se profesionistilor care sunt pasionati de munca si cariera lor.
Gina Dinica
Events Manager
Telefon: +40 (0) 724 224 988
gina.dinica@bcg.com.ro