Comunicat de presa

BUCURESTI - 30 iulie 2004

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Revista Cariere si White Image contribuie la dezvoltarea capitalul uman

Revista Cariere - prima revista dedicata capitalului uman – ofera incepand din luna iulie, un serviciu imbunatatit cititorilor ei, prin newsletterul dezvoltat impreuna cu White Image – Loyalty Solutions.

Newsletterul Cariere este un element de referinta pentru profesionistii din domeniu pentru ca ofera informatii de actualitate din domeniul resurselor umane dar si din mediul economic, in ansamblul sau.
Newsletterul contine in premiera oferta de munca a celor mai cunoscute agentii de recrutare si a marilor companii, oferta ce este adresata segmentului de middle si top management.

Rezultatele monitorizarii newsletter-ului revistei Cariere se vor concretiza in adaptarea continutului editorial al revistei la nevoile identificate ale cititorilor si in dezvoltarea acelor subiecte care corespund cerintelor si intereselor fiecarui cititor.

„Vrem ca newsletterul dezvoltat impreuna cu White Image sa reprezinte motorul principal in demersul nostru de a crea o comunitate virtuala a celor preocupati de domeniul capitalului uman. Ceea ce aduce nou acest newsletter este gradul sporit de interactiune cu cititorii nostri, care ne da posibilitatea sa identificam subiectele de maxim interes” declara Monica Neumorni, director executiv al Revistei Cariere..
“Suntem onorati sa fim parte integranta a promovarii unei atitudini si conduite de top in domeniul resurselor umane prin colaborarea cu revista Cariere.Aceasta relatie ne-a oferit oportunitatea de a demonstra calitatea si utilitatea serviciilor profesionale de e-mail marketing”, declara Andrei Georgescu – Managing Director White Image.

Newsletter-ul dezvoltat de White Image va contribui la dezvoltarea unei relatii eficiente cu actualii parteneri ai revistei Cariere.

Despre Revista Cariere
Este o revista bilunara, specializata pe domeniul capitalului uman, ce contine o importanta sectiune de oferte si anunturi de angajare. Continutul editorial al revistei cuprinde subiecte referitoare la planificarea si dezvoltarea carierei profesionale, dar si analize economice, in general.
Revista actioneaza ca un centru de informare complet pentru orice persoana implicata in mod activ in dezvoltarea propriei cariere si care vrea sa fie parte activa intr-un proces de recrutare eficient.
Revista este un instrument de lucru indispensabil pentru: departamentele si specialistii in resurse umane, companiile de recrutare de personal, instituţiile care ofera training în domeniul resurselor umane.

Despre White Image – Loyalty Solutions
White Image este prima agentie specializata in oferirea de solutii integrate de fidelizare prin intermediul mesageriei digitale, solutii adaptate la cele mai noi cerinte ale pietei.
White Image ofera companiilor din Romania strategie si solutii profesionale de loializare prin e-mail marketing; este prima organizatie care a realizat studii privind obiceiurile de utilizare a e-mailului in Romania si detine singura revista electronica din Romania specializata in e-mail marketing.

Despre CARIERE

Cariere este unica revista de capital uman din Romania.
021.410.83.58
marketing.cariere@cariereonline.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/cariere/comunicat-de-presa52