Mai aproape de tine şi în spaţiul virtual

BUCURESTI - 16 martie 2005

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Începând cu luna martie 2005, revista CARIERE vă propune o versiune nouă şi îmbunătăţită a site-ului său, www.cariereonline.ro.

În plus faţă de versiunea mai veche, noua versiune de site vine în întâmpinarea nevoilor cititorilor noştri virtuali prin: o secţiune dinamică de joburi care este actualizată în timp real odată cu apariţia de noi oferte, posibilitatea căutării după criterii în arhiva celor 50 de numere de până acum ale revistei (proces care durează doar câteva secunde), posibilitatea de a vota săptămânal articolele care v-au plăcut cel mai mult oferindu-ne astfel un feedback de calitate sau de a vă exprima opinia în legătură cu cele mai fierbinţi subiecte ale momentului.

Dacă vreţi să vă convingeţi că aşa este şi să aflaţi mai multe, ştiţi unde ne găsiţi: www.cariereonline.ro. Vă aşteptăm!

CARIERE este o publicaţie de business, bilunară, care se adresează segmentelor active pe piaţă. Publicul său ţintă îl reprezintă managerii actuali sau potenţiali, conducători ai organizaţiei, ai echipei, ai proiectelor sau ai propriului destin. CARIERE s-a născut ca să dezvolte şi să valorifice potenţialul profesioniştilor, indiferent de domeniul în care aceştia activează. CARIERE este o revistă de capital uman, privit ca o resursă în business dar şi ca sumă de valori individuale.


Persoana de contact:
Oana BALESCU
Marketing&PR Manager
Tef: 0723.637.917

Despre CARIERE

Cariere este unica revista de capital uman din Romania.
021.410.83.58
marketing.cariere@cariereonline.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/cariere/mai-aproape-de-tine-si-in-spatiul-virtual