cariotip    

Comunicate de presa si evenimente pe tema cariotip

 • cariotip. GENETIC LAB aniverseaza 10 ani in pozitia de lider in domeniul geneticii din Romania

  cariotip

  Bucuresti - 16 February 2011

  Comunicat de Genetic Lab

  Genetic Lab a implinit 10 ani de activitate timp in care a promovat calitatea, noutatea, perfectiunea si performanta in domeniul geneticii. Genetic Lab este primul si cel mai important laborator privat de diagnostic si analiza genetica din Romania, b ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: teste , teste de paternitate , adn , genetica , cariotip , test hpv , dublu test , triplu test , infertilitate , virusologie , hepatita , citogenetica , imunulogie , investigatii genetice.

  Vezi toate comunicatele de presa despre cariotip

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul cariotip.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la cariotip. Informatiile despre cariotip cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul cariotip, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la cariotip, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.