Carnet de depozit

Definitie Carnet de depozit

Carnet emis de banca in care se inscriu depunerile, retragerile si dobanzile (mai mici). Carnetul nu include preferintele in caz de faliment, iar disponibilul este mobilizat rapid pentru cumpararea de titluri prin intermediul bancii.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Carnet de depozit? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Carnet de depozit.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Carnet de depozit. Definitiile termenilor despre Carnet de depozit cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Carnet de depozit, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Carnet de depozit.