Carnet de economii

Definitie Carnet de economii

Carnet nominal sau la purtator emis de o banca si care serveste pentru constituirea unei rezerve banesti. Banca inscrie in carnet depunerile, retragerile si dobanzile, precum si preferintele in caz de faliment.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Carnet de economii? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Carnet de economii.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Carnet de economii. Definitiile termenilor despre Carnet de economii cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Carnet de economii, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Carnet de economii.