Carnet de munca

Definitie Carnet de munca

Sinonim - carte de muncaAct oficial in care se inscrie timpul cat o persoana a lucrat intr-o intreprindere (institutie) publica sau privata, societate comerciala etc. Serveste la angajare in munca, precum si ca act justificativ pentru stabilirea vechimii in munca.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Carnet de munca? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Carnet de munca.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Carnet de munca. Definitiile termenilor despre Carnet de munca cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Carnet de munca, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Carnet de munca.