carnetelul diabeticului    

Comunicate de presa si evenimente pe tema carnetelul diabeticului

 • carnetelul diabeticului. foto

  carnetelul diabeticului

  Bucuresti - 14 November 2018

  Comunicat de GALENUS SRL

  Diabetul zaharat este o boală metabolică foarte des întâlnită, numărul pacienţilor crescând de la an la an, atât în România, cât şi în lume. ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: diabet , ziua mondiala a diabetului , catena , carnetelul diabeticului

  Vezi toate comunicatele de presa despre carnetelul diabeticului

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul carnetelul diabeticului.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la carnetelul diabeticului. Informatiile despre carnetelul diabeticului cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul carnetelul diabeticului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la carnetelul diabeticului, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.