Conferinta „People – a cost or an investment?” sustinuta de ANDREW MAYO

Locul desfasurarii: RIN Grand Conference Center

Organizator: CARO Trainer

Conferinta „People – a cost or an investment?”  sustinuta de ANDREW MAYO

Caro Trainer va invita la conferinta „People – a cost or an investment?” sustinuta de ANDREW MAYO - locul 15 in TOP 100 HR Most Influential – aflat pentru prima oara in Romania la conferinta “People – a cost or an investment?”

Andrew Mayo este un cunoscut vorbitor, scriitor, consultant si mediator in managementul resurselor umane de nivel international, profesor la Middlesex Business School si presedintele HR Society in Marea Britanie.

Conferinta va aduce in discutie diverse metode de imbunatatire a proceselor privind Resursele Umane si va explora conceptul „oamenii sunt principalele resurse creatoare de valoare”. Veti afla de ce unii angajati sunt cele mai valoroase resurse pe care compania le are si cum puteti masura valoarea adaugata pe care o aduc. Veti afla cum puteti asigura si monitoriza motivarea si gradul de implicare al oamenilor in activitatea organizatiei, cum puteti „valorifica” oamenii raportandu-i la costuri si multe altele.

Conferinta va fi urmata de o serie de workshop-uri interactive sustinute de specialisti de marca in domenii ca managementul de proiect, management performat si excelenta in afaceri. Invitati: Simona Bonghez-Presedinte PMI Chapter Romania (partener eveniment), Cezar Scarlat-director Centrul pentru Excelenta in Afaceri UPB, Alberto Gomez-coach and trainer in Strategic Managem ent, Marketing, Sales and Innovation, managing partner at Spell Management.

Caro Trainer: Str. Avram Iancu nr. 18-20, sector 2, Bucuresti. Tel: 021.313.71.09. Persoana de contact: Silvia Sulea, Events Executive, Tel. 0722.241.032

Despre CARO TRAINER

Inscrierea la eveniment se poate face inclusiv pe 15 aprilie, inainte de conferinta. Informatii despre inscriere si formularele de participare le gasiti pe www.carotrainer.ro.

Primii 100 de inscrisi vor primi cartea „The Human Value of the Enterprise” a lui Andrew Mayo, o carte de referinta pentru manageri de varf si pentru specialisti, fiind in acelasi timp este extrem de apreciata de critici la nivel international.

Organizatori ai evenimentului: Caro Trainer si Asociatia pentru Competitivitate si Inovare

Participare: Intrare libera