Carol Parc Hotel aduce in Bucuresti celebrele Sex and The City Chic Party, joi seara la 8 PM...

BUCURESTI - 28 iunie 2010

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

Cel mai prestigios hotel de 5 stele din Romania, Carol Parc Hotel aduce in Bucuresti, in seara zilei de 1 iulie 2010,incepand cu ora 20.00 atmosfera New York-ului si a serilor incendiare de party ale celor patru dive din Sex and The City!

Organizatorii va invita sa intrati in pielea celor mai trendy personaje ale momentului: Carrie, Samantha, Charlotte si Miranda pe Terasa Monaco a Carol Parc Hotel si va asigura pentru asta lumini hollywoodiene, covor rosu, muzica, sampanie, macarons, cei mai spectaculosi pantofi cu cele mai ametitoare tocuri, rochiile, accesoriile, revistele de moda si cocktailurile favorite ale celor patru dive!
Poti sa faci poze alaturi de 'Carrie' si sa participi la discutiile picante ale prietenelor ei!
Cauta detalii pe www.carolparchotel.ro, pe profilul de FaceBook al Carol Parc Hotel si rezerva-ti un loc la 021 336 33 77 sau 0788 600 100! O asemenea petrecere nu poate fi ratata!

Parteneri: Schlumberger White Secco (www.whitesecco.at), Macarons Madame Lucie (madamelucie.ro),

Despre Carol Parc Hotel

Carol Parc Hotel este unanim recunoscut ca cea mai prestigioasa locatie hospitality din Bucuresti si singurul boutique hotel de 5 stele din Romania. Un mic palat cu 17 camere si apartamente, fiecare avand un design unic, Restaurantul Poem, comfortabilul Piano Club si Bellevue Bar, un cochet foisor privat si o Sala de consiliu. Desemnat de catre Uniunea Arhitectilor din Romania drept \\\' Cea mai buna restaurare a anului \\\', Carol Parc Hotel este de asemenea unul din cele doua hoteluri de lux din Europa de est, inclus in prestigioasa “Condé Nast Hot List: the 130 BEST hotels in the world.”
Carol Parc Hotel- Terasa Monaco
Aleea Suter 23-25
Tel: 021 336 33 77
0788 600 100
pr@carolparchotel.ro
pr@carolparchotel.ro