Martisor Bazar la Carol Parc Hotel - martisor de portelan si cina numai in alb si rosu

BUCURESTI - 26 februarie 2009

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

Martisor Bazar gazduieste sambata si duminica, 1 martie, la Carol Parc Hotel, o mini expozitie de portelanuri ce poarta semnaturile celebrei case Rosenthall (prin magazinul My House). Duminica, 1 martie, o cina surprinzatoare numai in Alb si Rosu

Martisor Bazar la Carol Parc Hotel - martisor de portelan si cina numai in alb si rosu

Martisor de portelan si o Cina numai in Alb si Rosu, inedit si surprinzator la Carol Parc Hotel, de Martisor.

Martisor Bazar gazduieste sambata si duminica, 1 martie, la Carol Parc Hotel, o mini expozitie de portelanuri ce poarta semnaturile celebrei case Rosenthall (prin magazinul My House).

Impletind doua evenimente sub conceptul snurului traditional de martisor alb - rosu, Carol Parc Hotel va propune sa traiti semnificatiile adevarate ale acestei date, interpretate inedit: Martisorul de portelan fragil, delicat, pur si rafinat, isi ia ramas bun de la iarna alba. De un rosu pasional si surprinzator este Cina pe care ti-am pregatit-o duminica 1 martie.

Cina in Alb si Rosu te va surprinde numai cu preparate din aceste doua culori ale martisorului. Curios sa afli meniul special? Vino sa gusti un martisor inedit, in atmosfera eleganta si comfortabila cu care te-am obisnuit la Carol Parc Hotel. De 1 martie, dupa cina alb-rosu, conversatiile savuroase sunt binevenite in Piano Club, unde poti admira si cumpara celebrele portelanuri Rosenthall.

Asteapta-ti primavara, alaturi de cei dragi si lasa-ne pe noi sa va pregatim clipe de bine si rasfat!...

Despre Carol Parc Hotel

Carol Parc Hotel este primul hotel de tip small luxury boutique cu cinci stele din România. Aclamat de presa romaneasca si internationala, premiile noastre includ: ''Hotelul Anului 2008'' ,'Top 136 - cele mai exclusiviste hoteluri din lume in 2008', 'Cel mai bun restaurant din Bucureşti in 2007' şi multe altele.
Raluca Ichim, Marketing Executive, Tel. 021-3363377 Fax. 021-3363736
Aleea Suter 23-25, Sector 4, Bucuresti (Zona parcului Carol I - Dealul Filaret)
www.carolparchotel.ro
info@carolparchotel.ro