Carpatair lanseaza zboruri directe din Iasi pe ruta Italia

Timisoara - 21 februarie 2011

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Monden / Lifestyle, Turism

Carpatair, compania aeriana full-service cu hub la Timisoara, isi largeste operatiunile din Iasi prin lansarea zborului direct Iasi-Roma (Fiumicino). Dupa Timisoara, Bucuresti - Otopeni, Craiova si Bacau, Iasi este urmatorul oras din Romania unde Carpatair isi extinde baza operationala, adaugand rute externe directe la cele interne deja existente.
Noua ruta va fi operata incepand cu data de 21 aprilie 2011, cu o frecventa de 2 zboruri/saptamana, in zilele de joi si duminica, iar in perioada iulie – septembrie va fi introdusa o frecventa aditionala in zilele de marti. Noile zboruri vor fi efectuate cu aeronave Fokker 70 si 100, conform orarului de mai jos:

Iasi – Roma (Fiumicino) 17:05 – 18:35 (in zilele de marti, joi si duminica)

Roma (Fiumicino) – Iasi 19:25 – 22:45 (in zilele de marti, joi si duminica)

Carpatair Fokker 100

Paula Ardelean, Vice- Presedinte Marketing&Vanzari Carpatair

“Extinderea operatiunilor din Iasi face parte din strategia de expansiune inceputa la finele lui 2009 prin largirea operatiunilor din Bucuresti-Otopeni. Pe parcursul anului 2010, am continuat expansiunea prin adaugarea a doua noi baze operationale, Craiova si Bacau, Carpatair devenind astfel operatorul national cu cele mai multe frecvente de zbor pe directia Italia. Introducerea zborului direct Iasi-Roma este justificata de cererea crescuta de calatorie pe aceasta ruta” declara Paula Ardelean, Vice-Presedinte Marketing & Vanzari.

Pe parcursul anului 2010 compania a introdus 6 noi destinatii, inregistrand o cifra de afaceri de 74 milioane euro, in crestere cu aprox. 14% fata de anul 2009. Cu noile rute introduse in 2010, Carpatair isi consolideaza pozitia de lider national si regional pe relatia Italia, fiind compania cu cele mai multe frecvente de zbor/saptamana (158 zboruri one-way – 79 frecvente) si cu cele mai multe destinatii operate in Italia (9 destinatii).

La inceputul anului 2011, Carpatair a intrat puternic pe segmentul turismului de vacanta, lansand pachete City Breaks personalizate pentru 10 destinatii operate in Italia, Grecia si Germania. Noul serviciu Carpatair asigura clientilor transport dus-intors si 3 nopti de cazare la hoteluri de 3 si 4 stele (mic-dejun inclus) si, aditional, asistenta gratuita in configurarea pachetelor personalizate.

Biletele de calatorie Carpatair pot fi achizitionate online, prin accesarea adresei www.carpatair.com, cat si prin intermediul Carpatair Call-Center sau a agentiilor de turism.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/carpatair-sa/carpatair-lanseaza-zboruri-directe-din-iasi-pe-ruta-italia