Curse turistice zilnice catre litoralul romanesc

Sibiu - 25 iunie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Turism

Agentia de turism Carpathian Travel Center, in colaborare cu transportatorul Trans Europa, introduce curse turistice zilnice cu autocarul catre litoralul romanesc, pe ruta Hunedoara - Deva – Sibiu – Rm. Valcea - Bucuresti – Marea Neagra.

.

.

Se acorda o atentie deosebita conditiilor de calatorie necesare unui transport in deplina siguranta: masca de protectie, distantare fizica intre turisti, igienizare constanta a mijloacelor de transport.

Se pleaca seara si se ajunge la destinatie in dimineata zilei urmatoare, turistii castigand astfel o zi suplimentara de plaja.

Programul detaliat al acestor curse turistice se gaseste pe site-ul nostru: www.vacanta-mea.eu/litoral . Rezervarile se pot face online pe site.

Modalitati de plata: Plata online cu cardul este metoda de plata cea mai simpla si rapida practicata. Se poate achita si cu tichete de vacanta.

Bonus: La rezervarile efectuate cu mai mult de 20 zile inainte de data transferului, se aplica o reducere de 20%/bilet/transfer/persoana. De asemenea, turistii beneficiaza de 20% discount la Paradis Land, Neptun.

Se intra in toate statiunile la sud de Constanta.

Despre Carpathian Travel Center

Carpathian Travel Center, agentie de turism si transport, Sibiu