Sejur in Grecia, statiunea Paralia Katerini

Sibiu - 3 iulie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Turism, HoReCa, #CSRcovid19

Live site

In perioada 26 August – 03 Septembrie 2020 organizam sejur pe traseul Romania - Sofia – Paralia Katerini si retur, la pretul de 295 € / persoana. Pretul cuprinde transport cu autocar standard international, 8 nopti cazare mic dejun (1 noapte cazare cu mic dejun in zona Sofia la Hotel 3* si 7 nopti cazare cu mic dejun la Hotel Scandinavia 3* superior si insotitor de grup.

Paralia

Paralia

Imbarcarea se face din urmatoarele orase: Bucuresti, Ploiesti, Brasov, Sibiu, Covasna, Targu Mures, Sfantu Gheorghe, Deva, Timisoara, Cluj Napoca, Ramincu Valcea, Alba Iulia.

Programul este variat si interactiv.

In prima zi se face deplasarea spre Bulgaria, cu cazare la hotel in zona Sofia.

A doua zi, dupa micul dejun, ne continuam traseul spre Grecia.  Vom face un scurt popas in Salonic, cu tur de oras, iar seara check-in Paralia Katerini.

Pentru restul sejurului de 7 nopti cazare cu mic dejun va propunem o serie de excursii optionale, precum vizita statiunea Litochoro de la poalele Muntelui Olimp, Kalambaka (Meteora) si Manastirea Sf. Paraschievi, croaziera in Insula Skiathos, croaziera in jurul muntelui Athos, cascadele din Edessa si statiunea cu ape termale Pozar.

In ziua 9, după micul dejun ne imbarcam în autocar pentru returul în Romania.

Despre Carpathian Travel Center

Carpathian Travel Center este un operator de turism din Romania. Ne ocupam de grupuri și persoane individuale care viziteaza Romania si le oferim cea mai buna solutie pentru un tur perfect.
Experienta noastra indelungata in turism in Romania isi pune amprenta asupra programelor bogate și diverse pe care le cream, transformand experienta dvs din prima pana in ultima zi in una de neuitat.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/carpathian-travel-center/sejur-in-grecia-statiunea-paralia-katerini