carpooling    

Comunicate de presa si evenimente pe tema carpooling

 • carpooling. S-a lansat AutoHop.ro, platforma de ridesharing pentru calatorii romani

  carpooling

  Bucuresti - 21 March 2014

  Comunicat de The Trust Worx Kft

  S-a lansat AutoHop.ro, comunitatea romanilor care calatoresc frecvent in tara si in Europa. AutoHop.ro este platforma care pune in legatura soferii si pasagerii care se deplaseaza catre aceeasi destinatie, fie ca aceasta este in Romania sau in Europa ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: aplicatie mobila , autohop , ridesharing , carpooling , autostop online

  Vezi toate comunicatele de presa despre carpooling

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul carpooling.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la carpooling. Informatiile despre carpooling cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul carpooling, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la carpooling, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.