Carrefour România anunţă deschiderea a patru noi magazine în franciză

BUCURESTI - 30 aprilie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle, Media / Publicitate, Retail

Live site

Grupul Carrefour în România anunță intrarea în rețeaua Express a patru noi magazine de proximitate în franciză, prin colaborarea cu partenerul său, Angst. Numărul de unități în acest format se ridică la 23, dintre care 3 magazine operate in sistem integrat și 20 în franciză.

Magazinul Express combină tradiţia şi calitatea Angst cu experienţa şi inovaţia Carrefour şi îndeplineşte în acelaşi timp dorinţa Carrefour de a fi mai aproape de clienţi, de a aduce produsele şi calitatea Carrefour în inima cartierelor.

Angst este furnizorul Carrefour de multă vreme şi are produse de foarte bună calitate, deja bine cunoscute în România iar, în acelaşi timp, are şi o reţea proprie de magazine. Angst este un brand recunoscut şi foarte apreciat de consumatori.

Date cheie despre cele patru magazine:

- Express Angst Gara de Nord se afla pe Bulevardul Dinicu Golescu, nr. 23-25, are o suprafață de 180 mp. și însumează aproximativ 3.000 de produse.

- Express Angst Chibrit se afla pe Calea Griviței nr. 238, are o suprafață de 222 mp. și însumează aproximativ 3.000 de produse.

- Express Angst Otopeni se afla pe Strada Lacul Ursului, nr. 10, Otopeni, are o suprafață de 90 mp. și însumează aproximativ 1.500 de produse.

- Express Angst Basarabiei se află pe Bulevardul Basarabiei, nr. 116, Sector 2, are o suprafață de 420 mp. și însumează aproximativ 5.000 de produse.

Despre Carrefour Romania S.A

Cu peste 9.900 de magazine în 33 de țări, grupul Carrefour este al doilea retailer mondial și numărul 1 în Europa. De peste 50 de ani, Carrefour se afirmă ca un partener zilnic pentru peste 25 de milioane de clienți din Europa, Asia și America Latină. Cu peste 3 miliarde de operațiuni la casă, prin intermediul tuturor activitaților sale, Grupul
își asumă responsabilități economice, sociale și de mediu și garantează pentru calitatea produselor sale și securitatea clienților săi.
Carrefour operează în prezent în România 3 formate de magazine, cu un total de 115 magazine:
24 hipermarketuri „Carrefour”;
68 supermarketuri „Market”;

23 magazine de proximitate „Express”.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/carrefour-romania-s-a/carrefour-romania-anunta-deschiderea-a-patru-noi-magazine-in-franciza