Carte de garantie

Definitie Carte de garantie

Certificat tehnic redactat intr-o limba de uz international, care prezinta nivelul performantelor garantate, modul de respectare a regulilor de manipulare, intretinere, revizii tehnice, reparatii, precum si durata garantiei.Mai contine procedura ce trebuie indeplinita de beneficiarul certificatului in perioada de garantie pentru inlocuirea pieselor necorespunzatoare sau pentru repararea lor.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Carte de garantie? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Carte de garantie.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Carte de garantie. Definitiile termenilor despre Carte de garantie cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Carte de garantie, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Carte de garantie.