Cartea mare

Definitie Cartea mare

Registru de contabilitate in care operatiunile economice se inregistreaza in mod sistematic pe conturi.Structura cartii mari depinde de forma de contabilitate.Teoretic, este rezervata o pagina pentru fiecare cont.O carte mare generala cuprinde toate conturile de activ, de pasiv extern, de capitaluri proprii, de venituri si de cheltuieli.O carte mare auxiliara contine un grup de conturi de aceeasi natura si reprezinta detaliul componentelor unui cont sintetic din cartea mare generala.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Cartea mare? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Cartea mare.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Cartea mare. Definitiile termenilor despre Cartea mare cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Cartea mare, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Cartea mare.