OGRADA: Târg de cultură și agricultură | Ediția de primăvară

BUCURESTI - 21 aprilie 2016

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle, Sanatate, Turism, HoReCa, Agricultura

La final de săptămână, Grădina Verona își deschide porțile pentru o nouă ediție OGRADA: Târg de cultură și agricultură. Scoatem la soare cărți de bucate și bunătăți din librărie, pornim atelierele de pâine și punem peștele la afumat pentru cititorii cu apetit. Pentru că e duminica Floriilor, întindem masa sub glicina în floare și vă așteptăm la degustări, lecturi și taclale pe-ndelete.

OGRADA: Târg de cultură și agricultură | Ediția de primăvară

Vedeta meniului este păstrăvul. Îl veți întâlni sub diverse forme, toate delicioase, ne garantează prietenii de la Valeputna, care deapănă de ceva vreme povestea păstrăvului desăvârșit. Tot ei ne vor arata cum se face cobza de păstrăv (peștele e afumat și ambalat în cetină de brad), vor pregăti o mică afumătoare tradițională și vor avea un stand cu toate bunătățile artizanale pe care le aduc din obcinele Bucovinei.

Nici cu pâinea nu stăm rău. Mamele de la Brutăria MamaPan au pregătit specialități crescute natural, cu maia, după rețete tradiționale. Tot ele îi așteaptă pe cei mari & mici la un atelier de modelare cu aluat care începe la ora .... Cine nu are răbdare pentru atelier se poate așeza direct la degustări sau își poate lua pentru acasă din pâinea cu maia și bunătățile de patiserie fără conservanți coapte de MamaPan.

Librăria are colțul ei de iarbă verde, unde aduce cărți de bucate alese pe sprânceană, dar și mirodenii, vinuri, gemuri, dulceți, specialități fine de ciocolată, gustări bio și raw vegane. 

Despre Carturesti

Cărtureşti este un concept store care funcţionează ca o librărie şi ca agent cultural implicându-se activ în revitalizarea vieţii artistice din România şi în campanii de responsabilizare socială. Încă de la deschiderea primei librării la sfârşitul anului 2000, Cărtureşti şi-a propus să schimbe trendul pe piaţa de carte aflat în declin la acea dată, să promoveze calitatea şi valoarea punând nevoile clienţilor pe primul plan.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/carturesti/ograda-targ-de-cultura-si-agricultura-editia-de-primavara