Şcolăreşti la Cărtureşti - târg de tot ce îţi trebuie la şcoală (25 august - 30 septembrie)

BUCURESTI - 31 august 2012

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

Ştim că elevilor le plac vacanţele lungi, în care au timp berechet să se joace şi să citească tot ce le pică în mână, fără lecţii sau lecturi oblogatorii. Cui nu-i plac? Dar nici reînceperea şcolii nu e un motiv să le strice buna dispoziţie. În septembrie e loc de planuri, de revederi şi împrieteniri, de ghiozdane şi rechizite noi nouţe, cărţi abia scoase din tipar, de descoperit materii şi profesorii care ştiu cum să predea pentru a-ţi stârni interesul. E un fel de 1 ianuarie în care îţi propui să te schimbi, să înveţi mai bine, faci alegeri pentru viitor, te gândeşti la un liceu sau o facultate, la primul tău job.

 În toata aventura asta în care urmează să pornească peste câteva zile, elevii au nevoie de ajutoare - unelte, arme, obiecte magice -, precum personajele din basme. Ghiozdanul ca o raniţă de soldat, penarul împodobit cu imaginea eroului preferat din filme sau  desene animate, stiloul de scris frumos, guma de şters greşelile, rigla pentru paralelipipede complicate, compasul pentru cercuri perfecte - toate îi vor însoţi şi îi vor ajuta să îmblânzească, să cucerească şi să stăpânească matematica, româna, geografia, fizica şi restul disciplinelor din orar.

De acceea ne-am asigurat că vor găsi la Cărtureşti cele mai bune şi mai frumoase ghiozdane şi rucsacuri, obiecte de scris, desenat şi pictat, rechizite, caiete şi agende, blocuri de desen. Avem peste  1000 de manuale şi caiete auxiliare, culegeri, cărţi din bibliografia şcolară, atlase, caiete şi îndrumătoare pentru grădiniţă, ciclu primar, gimnazial şi liceal,  dicţionare, ghiduri de conversaţie, jocuri logice, de memorie şi inteligenţă, perspicacitate, concentrare, materiale de studiu în şi pentru limba engleză destinate elevilor şi profesorilor de la edituri renumite ca Macmillan, Cambridge sau Oxford University.

Târgul de „tot ce îţi trebuie la şcoală” ţine până în 30 septembrie, iar la cumpărături mai mari de 100 beneficiaţi de un discount de 10%. Cei care nu au un Cărtureşti în oraş găsesc oferta noastră de manuale şi rechizite şi discounturi speciale în libăria online. (www.carturesti.ro).

Despre Carturesti

Cărtureşti este un brand local cu misiune globală, sofisticat şi cosmopolit, care promovează noile tendinţe culturale ale începutului de secol românesc – şi, uneori, le dă naştere (cum este cazul festivalului Street Delivery). Şi-a definit în mod inteligent, cu atenţie la detaliu, un loc în comunităţile urbane, oferind căi alternative de satisfacere a nevoilor intelectuale şi de lifestyle, dar scăpând oricărei etichetări reductive.

Taguri: cartetargCarturesti
Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/carturesti/scolaresti-la-carturesti-targ-de-tot-ce-iti-trebuie-la-scoala-25-august-30-septembrie