Guardicore Distribuit acum de Veracomp

BUCURESTI - 28 octombrie 2020

Comunicat tip General in

Solutiile de securitate cloud si pentru centrele date oferite de Guardicore sunt acum disponibile in Romania prin Veracomp

Catalin Matei, CEO Veracomp

Catalin Matei, CEO Veracomp

 Suntem incantati ca am introdus solutiile de securitate Guardicore in portofoliul nostru. Este o oportunitate in plus pe care o putem oferi partenerilor nostri si un pas important catre o abordare tehnologica inovatoare, care rezolva multe dintre provocarile actuale si viitoare. Ne re-afirmam astfel decizia de a dezvolta un portofoliu de furnizori si solutii de top 

Catalin Matei, CEO Veracomp

Veracomp a semnat recent acordul de distributie cu Guardicore, lider global in solutii software de segmentare a retelei. Prin adaugarea Guardicore la portofoliul sau, Veracomp isi extinde oferta de solutii de securitate cibernetica cloud si pentru centrele de date.

Solutiile Guardicore sunt gandite pentru a proteja activele esentiale ale organizatiei aplicand controale de microsegmentare flexibile, rapid de implementat si usor de inteles. Clientii tipici Guardicore provin din diverse domenii, precum: finante, sanatate, productie, retail, furnizori de servicii etc.

Cu o abordare care permite administrarea centralizata si transparenta maxima, solutiile Guardicore permit companiilor sa obtina o vizibilitate completa, puternic contextualizata, asupra traficului din cloud, PaaS, local si intre aceste platforme. Pentru a asigura politici robuste, cu informatii complete, solutiile Guardicore sunt adaptate incarcarii si aplicatiilor utilizate, asigurand zero-downtime, zero modificari la nivel de aplicatie si o integrare facila cu DevOps.

“Suntem incantati ca am introdus solutiile de securitate Guardicore in portofoliul nostru.  Este o oportunitate in plus pe care o putem oferi partenerilor nostri si un pas important catre o abordare tehnologica inovatoare, care rezolva multe dintre provocarile actuale si viitoare. Ne re-afirmam astfel decizia de a dezvolta un portofoliu de furnizori si solutii de top,” declara Catalin Matei, CEO, Veracomp.

Guardicore este o companie de securitate cibernetica care vizeaza piata de firewall traditional. Compania a fost recunoscuta de Forrester ca un furnizor puternic conform The Forrester Wave™ (Zero Trust Extended Ecosystem Platform Providers, Q3 2020) si a fost evaluata de Gartner in analizele sale (Market Guide for Cloud Workload Protection Platforms).

"Alaturi de Veracomp avem asigurarea ca suntem pe maini bune. Tinand cont de reteaua specializata de reselleri pe care o detine Veracomp, suntem nerabdatori sa urmarim extinderea solutiilor noastre pe piata romaneasca. Ne dorim sa sustinem companiile de pe piata romaneasca sa-si segmenteze reteaua interna plana, prin noul nostru concept unic.” spune Noam Amit, Director Regional, Guardicore.

Guardicore inlocuieste solutiile traditionale de tip firewall cu cel mai simplu si mai intuitiv mod de a efectua controale de micro-segmentare care reduc suprafata de atac, detecteaza si controleaza incalcarile de securitate din traficul est-vest. Guardicore Labs, echipa globala de cercetare a companiei, detine si intretine Infection Monkey, instrumentul open source al companiei care simuleaza incalcarile si atacurile de securitate (BAS) si evalueaza rezistenta mediilor cloud private si publice la atacuri tip bresa de securitate si miscari laterale.

Despre Carusel Consulting

Carusel Consulting este un PR boutique care înțelege că fiecare organizație este unică în felul său și tocmai acest detaliu o poate ajuta să se dezvolte. Acordăm timp și atenție fiecărui client pentru a-i înțelege cât mai corect piață, specificul, gândirea, diferențele. Punem la bătaie aptitudini, cunoștințe, experiență și creativitate pentru a dezvolta campanii și proiecte de comunicare integrată care să conducă la îndeplinirea obiectivelor de comunicare și marketing.