Casa de avocatura Coltuc lucreaza si în vacanta judecatoreasca

BUCURESTI - 1 iulie 2008

Comunicat tip General in Afaceri

De pe 1 iulie, pentru 2 luni, judecatorii vor intra în vacanta, însa nu una totala.

In zilele de marti si joi se vor judeca procesele penale urgente, cele cu arestati preventiv si litigii de munca. De asemenea, in aceasta perioada se vor judeca plingerile impotriva masurii de arestare preventiva si prelungirile mandatelor de arestare. Audientele la conducerea instantelor se suspenda.


Casa de avocatura Coltuc lucreaza pe toata perioada vacantei judecatoresti

Pentru toate instantele judecatoresti, vacanta judecatoreasca anuala este de 2 luni si are loc in perioada 1 iulie - 31 august a fiecarui ancalendaristic.


Concediile anuale de odihna cuvenite, potrivit legii, personalului instantelor se efectueaza, de regula, in cea mai mare parte in perioada vacantei judecatoresti.


In perioada vacantei judecatoresti, activitatea de judecata a instantelor va continua: în materie penala, pentru cauzele cu arestati; onorariul Casei de avocatura Coltuc este de 600 ron pentru orice dosar penal.


În alte materii, pentru cauzele privind obligatiile de intretinere de orice fel, asigurarea dovezilor, cererile de ordonanta prezedentiala, precum si in alte cauze considerate urgente, potrivit legii, sau apreciate ca atare de catre instanta.Onorariul fix de 500 lei
Infiintare firma 500 leiIntrati pe site-ul www.coltuc.ro pentru detalii

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/casa-de-avocatura-coltuc/casa-de-avocatura-coltuc-lucreaza-si-in-vacanta-judecatoreasca2