Comunicate Coltuc Marius Vicentiu PFA

Coltuc Marius Vicentiu PFA

Compania Coltuc Marius Vicentiu PFA a emis 47 comunicate de presa

 • Bine ai revenit in lumea afacerilor Coltuc si asociatii

  Coltuc si asociatii

  BUCURESTI - 14 octombrie 2019

  CONSULTANTA JURIDICA , RECUPERARE CREANTE , GDPR , ROMANII DIN STRAINATATE , AVOCATI - FIRMA NUMARUL 1 IN CONSULTANTA FIRME /AFACERI DIN ROMANIA     comunicatul de presa

 • Mallcopii.ro - Stiati ca a aparut singurul marketplace destinat copiilor ?

  jucarii copii

  BUCURESTI - 12 iunie 2019

  Stiati ca a aparut singurul marketplace destinat copiilor Jucarii pentru copii ? Imbracaminte si incaltaminte pentru copii si bebelusi? Totul pe marketplace-ul destinat copiilor, mallcopii.ro     comunicatul de presa

 • S-a lansat ANUARUL AVOCATILOR DIN ROMANIA Licitatii Juridice.ro! Cel mai ambitios proiect realizat de un site juridic

  BUCURESTI - 15 mai 2012

  Astazi s-a lansat ANUARUL AVOCATILOR DIN ROMANIA 2012/2013, ultimul proiect realizat de LicitatiiJuridice.ro, site-ul juridic care inca mai uimeste publicul cu proiectele sale de amploare menite sa surprinda piata avocaturii in esenta ei.
  Proiectul isi propune sa puna in lumina cele mai valoroase nume de pe piata avocaturii din Romania. Fara a pune accentul pe cifre de afaceri, anuarul a incercat sa surprinda o alta latura a avocaturii practicate in Romania, alta decat cea meadiatizata, a cabinetelor mari ale caror onorarii depasesc posibilitatile majoritatii romanilor. Asadar publicatia urmareste sa scoata in evidenta avocatii talentati ai Romaniei, ale caror onorarii nu trebuie sa fie fabuloase pentru a practica cu pasiune avocatura.
      comunicatul de presa

 • Datul pamantului in arenda – o escrocherie trecuta cu vederea in Romania

  Datul pamantului in arenda – o escrocherie trecuta cu vederea in Romania

  BUCURESTI - 27 martie 2012

  Agricultura, bunaoara cea mai importanta sursa de venit a tarii noastre, ignorata in prezent cu nonlasanata de autoritati si guvernanti, a devenit sursa unor afaceri cu pamanturi ale celor ce stiu sa profite de pe urma oamenilor simpli de la tara, de cele mai multe ori batrani neputinciosi, care cu buna credinta isi dau pamanturile in arenda .     comunicatul de presa

 • Conferinta de presa “Procesele impotriva bancilor in 2012. Cine iese invingator?”

  BUCURESTI - 16 martie 2012

  JOI, 22.03. 2012 , Casa de avocatura Coltuc va organiza conferinta de presa in cadrul careia se va trata tema de actualitate “ Procesele impotriva bancilor in 2012. Cine iese castigator?”
  Evenimentul va avea loc in sala Van Gogh din incinta Bucharest Unirii Square Hotel/ Bucharest City Hotel (Str. Nerva Traian, nr.3A), incepand cu ora 11 a.m.
      comunicatul de presa

 • S-a lansat cel mai provocator concurs cu tema juridica! Licitatiijuridice.ro te trimite la Paris de Sarbatorile Pascale

  BUCURESTI - 7 martie 2012


  Premiu de vis - o vacanta la Paris , acesta este rasplata pentru cel care va accepta provocarea lansata de www.licitatiijuridice.ro si va scrie cea mai inedita intamplare cu tenta juridica.
  Toti cei care obisnuiesc sa-si petreaca timpul pe Facebook vor fi incantati sa afle ca pot participa la un concurs organizat prin intermediul celei mai apreciate retele de socializare. Competitia presupune postarea pe Wall-ul paginii LicitatiiJuridice a unei relatari dintr-o experienta memorabila legata de sistemul juridic romanesc si adunarea a cator mai multe Like-uri pana pe data de 07 aprilie.
      comunicatul de presa