In saptamana patimilor avocat COLTUC MARIUS VICENTIU incepe Campania electorala pentru functia de decan Baroul Bucuresti

BUCURESTI - 6 aprilie 2015

Comunicat tip General in Juridic

Incepan de astazi, 06.04.2015, putem discuta oricand pe site-ul de campanile si anume: www.coltucdecan.com.

Ideea principala a programului electoral a avocatului Coltuc Marius Vicentiu este de a asculta si rezolva problemele oamenilor si de aceea intreaga campanie electorala se va desfasura pornind de la intrebarile colegilor avocati.

In saptamana patimilor avocat COLTUC MARIUS VICENTIU incepe Campania electorala pentru functia de decan Baroul Bucuresti

Putem discuta pe Grupul pe facebook ALEGERI BAROUL BUCURESTI 2015: https://www.facebook.com/groups/alegeribaroubucuresti2015/?fref=ts (DACA AVETI CONT DE FACEBOOK)

Sau http://www.coltucdecan.com/doleante-avocati-barou-bucuresti/ (DACA NU AVETI CONT DE FACEBOOK).

Ne bucuram foarte mult ca in 2 zile am avut peste 100 de intrebari de la colegii avocati pe care le si regasiti pe https://www.facebook.com/groups/alegeribaroubucuresti2015/?fref=ts

- De ce ar trebui sa votati candidat avocat COLTUC MARIUS VICENTIU si nu un alt candidat?

- Avocat COLTUC MARIUS VICENTIU raspunde: Cand am luat aceasta decizie unii colegi credeau ca nu am nicio sansa,ca lucrurile déjà sunt aranjate insa ma incapatanez sa cred ca anul 2015 va fi anul schimbarii si de generatii si de gandire. Va dau un singur exemplu:castigarea alegerilor de catre domnul  Razvan Burleanu la FRF cand nimeni nu ii dadea nicio sansa de a castiga. Si exemplele pot continua.

- De ce ati ales calea de discutie directa, online cu colegii avocati?

- Avocat COLTUC MARIUS VICENTIU raspunde: Unii dintre candidati nici nu se obosesc sa faca campanile electorala pentru ca se cred déjà invingatori. Le spun de acum ca gresesc. Daca nu ascultam problemele colegilor avocati atunci nu va exista nicio schimbare la nivelul Baroului Bucuresti.

- Am vazut pe site-ul www.coltucdecan.com sa exista o rubrica speciala dedicata familiei dvs.?Pana la alegerile din 2015 nu a existat o altfel de abordare electorala,de ce ati ales aceasta cale?

- Avocat COLTUC MARIUS VICENTIU raspunde: Familia pentru mine este cea mai importanta. Suntem oameni inainte de a fi avocati si suntem avocati resposabili pentru ca avem familie.

Avocat COLTUC MARIUS VICENTIU va ureaza si un Paste Fericit alaturi de cei dragi si tot ce va doriti.

Nu uitati doar DVS. DECIDETI! Al vostru Avocat COLTUC MARIUS VICENTIU