Manifest in favoarea femeii-avocat

BUCURESTI - 20 aprilie 2015

Comunicat tip General in Juridic

Stiati stimati(e) colegi/colege ca in Baroul Bucuresti sunt peste 7000 de femei-avocat?
Stiati stimati(e) colegi/colege ca din 2004 pana in 2015 niciun candidat la alegerile Baroului Bucuresti nu a avut vreun program pentru femeile-avocat?
Stiati stimati(e) colegi/colege ca si femeile-avocat sunt discriminate?
Stiati stimati(e) colegi/colege ca nicio femeie-avocat nu a fost intrebata de UNBR si Baroul Bucuresti de plafonarea varstei de pensionare la 65 de ani pentru femei si barbati avocati?
Stiati stimati(e) colegi/colege ca ajutorul pentru cresterea copilului este de 700 de lei?

Manifest in favoarea femeii-avocat

Avocat COLTUC MARIUS VICENTIU lanseaza pentru femeia-avocat un Manifest care contine drepturile generale ale femeilor si drepturile speciale ale femeilor-avocat.

Mai mult s-a creat si comunitatea facebook “FEMEIA AVOCAT DIN BUCURESTI” https://www.facebook.com/pages/Femeia-avocat-din-Bucuresti/1558274244397438?skip_nax_wizard=true&ref_type=bookmark Unde se poate discuta liber si gratuit orice problema ale femeilor-avocat.

Propuneri ale candidatului COLTUC MARIUS VICENTIU pentru femeia-avocat:

-       Crearea in cadrul Consiliului Baroului a unui department special “Departament antidiscriminare avocat”.  Acesta are urmatoarele atributii : Prevenirea faptelor de discriminare, Medierea faptelor de discriminare, Investigarea, constatarea si sanctionarea faptelor de discriminare., Monitorizarea cazurilor de discriminare, Acordarea de asistenta de specialitate victimelor discriminarii

-       Marirea cu peste 10% a tuturor indemnizatiilor cuvenite femeilor-avocat

-       Participarea in mod activ la discutiile UNBR in vederea  legalizarii varstei de pensionare intre femeile si barbatii avocat la 65 de ani.

-       Marirea cu cel putin 10% a pensiilor cuvenite femeilor-avocat.

MULTUMIM ANTICIPAT FEMEILOR-AVOCAT.

Aici veti gasi Manifestul in format:

-       Cloud http://issuu.com/mariuscoltuc/docs/ne_adresam_celor_peste_7000_de_feme  Ne adresam celor peste 7000 de femei avocat din Bucuresti