Casa de compensatie

Definitie casa de compensatie

societate comerciala sau departament din cadrul societatii de bursa care efectueaza zilnic pentru membrii compensatori reevaluarea pozitiilor deschise, calculul si retinerea garantiilor, compensarea si decontarea.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Casa de compensatie? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul casa de compensatie.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la casa de compensatie. Definitiile termenilor despre casa de compensatie cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la casa de compensatie, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la casa de compensatie.