Noi spectacole in POD

BUCURESTI - 30 martie 2007

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

Trei noi premiere in teatrul studentesc PODUL vor avea loc pe 1 si 2 aprilie

Duminica 1 aprilie 2007 ora 19:00

“HAMLET” de W Shakespeare . Distributia: Mihai Muntenita, Raluca Caragioiu, Radu Mocuta, Iulia Feraru, Bogdan Costea, Eduard Cirlan, Mihai Dumitriu, Andrei Stoleru. Regia: Catalin Naum (durata cca 45 min)
si
“CALATORII” de Mihai Anton Cu Mihai Dumitriu , Bogdan Costea, Cristina Draghici. Regia Mihai Anton (durata cca 45 min)

Hamlet este cincea montare in TS PODUL, piesa fiind jucata de generatiile 1974, 1979 ,1998, 2003, de fiecare data intr-o alta lectura.
Este un text clasic , foarte generos pentru un tanar care doreste sa imbratiseze ulterior cariera teatrala.

Despre “Calatorii”
'Sa trec sau sa nu trec? Sa fac sau sa nu fac? Sunt sau nu sunt? Despre asta a fost vorba si despre asta o sa fie vorba intotdeauna. Restul il descoperiti si asumati-va bucuria de a cauta si de a gasi! A
fi sau a nu fi. Hamlet si Calatorii. Doua piese doua viziuni, o aniversare. Catalin Naum. “(Mihai Anton)

si

Luni 02 aprilie 2007 ora 20:00
„FERICIREA ESTE O MARCA INREGISTRATA” dupa Frederic Beigbeder. Un spectacol de Anca Constantin. Cu Anca Constantin si Sorin Bujoreanu.

'Trebuie sa renuntam la acest sistem autosuficient...trebuie sa regasim inocenta originara, copilaria artei, sa fim incantati fara incetare, trebuie sa ne gravam acest lucru deasupra usilor noastre de la intrare...altfel nu vom mai putea ajunge la sufletele oamenilor. Fericirea nu-i apartine niciunei marci. Fericirea e cerul albastru, nisipul fierbinte...un apus de soare deasupra marii. Fericirea este esecul nefericirii. Cerul se contopeste cu marea si asta se numeste orizont.' (Frederic Beigbeder)

« Suprapunand experienta profesionala si umana a personajului masculin angajat in segmentul publicitate-marketing despre care Beigbeder vorbeste in cartea lui peste personajul feminin al romanului, iubita parasita pentru ca isi doreste sa devina mama, am obtinut personajul destul de ciudat pe care il joc in acest…sa-i zicem, experiment. Este o incercare pe care mi-o asum, aceeea de a aduna in acelasi loc experienta de scenarist si de lucrator in PR, copywriting si publicitate pe de o parte si dorinta de exprimare a actritei din mine pe de alta parte. Cel mai important mi se pare ca textul acesta minunat al lui Beigbeder va ajunge la publicul care n-a desoperit cartea si il va face poate sa o citeasca. Chiar merita. Este un text care te face sa vezi in jurul tau mai clar si sa revii putin la lucrurile de care s-a cam uitat si nu e bine: dragostea, credinta, increderea, fericirea, lucrurile simple care-ti aduc de fapt fericirea…clipele de fericire.” » (Anca Constantin)

Loc : sala POD din Casa de Cultură a Studenţilor Bucureşti (calea Plevnei 61)
Intrarea este liberă.

Despre Casa de Cultura a Studentilor Bucuresti

Parteneri media : Facultatea de Anunturi, www.port.ro, www.7arte.ro, 24 FUN

2007 este pentru noi un an aniversar: 70 de ani de existenţă şi activitate continuă a Casei de Cultura a Studentilor Bucuresti si 40 de ani de existenţă şi activitate neintrerupta a Teatrului Studentesc PODUL.
Anda Avramut
tel; 315 25 42
0744 815 524
anda@ccs.ro, andavramut@yahoo.com
anda@ccs.ro