Casele prefabricate pe structura de lemn - mai avantajos, mai rapid!

BUCURESTI - 7 octombrie 2022

Comunicat tip General in Arhitectura / Design

Sunteți gata să cumpărați o casă nouă - felicitări! Acesta este un moment interesant și probabil că aveți un milion de întrebări. Unde, ce structură, ce buget... Aflati recomandarea zilei si descoperiti avantajele caselor prefabricate de la Casa-ieftina.ro:

Casa prefabricata

Casa prefabricata

Intaiul beneficiu pe care casele prefabricate îl ofera, comparativ cu clasicele forme de construcții  din zidărie și beton este evident ...prețul. Unii oameni pot spune că un preț mic este egal cu o construcție de calitate îndoielnică, însă acest lucru nu este neapărat adevărat. O casă prefabricată, din materiale de calitate și cu o execuție ireproșabilă poate concura oricând cu o casă din beton sau cărămidă.

Casele prefabricate pe structura de lemn nu au apărut ieri-alaltăieri, ci sunt prezente în piață de ani buni, cu o istorie de aproape 200 de ani în Statele Unite ale Americii. În Europa și în Româniai au apărut mai târziu - constructorii sau distribuitorii de astfel de locuinte  din tara noastra au profitat de toate îmbunătățirile aduse în timp acestui tip de construcție (materiale, izolații, tehnică de montaj etc.).

Costul, după cum am amintit, este un mare plus caselor prefabricate - totusi, nu este singurul. Iata si alte trei beneficii ale acestor construcții dacă alegi o casa noua alaturi de Casa-ieftina.ro

1. Livrare și execuție într-un timp foarte scurt – datorită naturii ei, o casă prefabricată se poate ridica în mai puțin de o săptămână. Da, ai citit corect – o săptămână! Montarea unei case prefabricate este un proces rapid și simplu, dacă ai o echipă de profesioniști și componente de calitate, executate cu atenție. Și asta este exact ceea ce îți oferă Casa Ieftina – profesionalism și standarde înalte de calitate. Mai mult de atât, mulțumită caselor care sunt permanent în stoc, acestea se livrează în 48 de ore de la semnarea contractului. Da, ai citit corect din nou – 48 de ore!

2. Posibilitatea achiziționării kitului de casă – vrei să îți construiești singur casa? Nimic mai simplu: comandă doar kitul și pune-te pe treabă! Componentele prefabricate vor ajunge la tine în intervalul de timp promis, acesta este un fapt pe care poți să te bazezi. Dacă ai emoții în privința montajului, nu trebuie să îți faci griji deoarece tehnicienii casa-ieftina.ro te vor îndruma și îți vor oferi asistență pe întreaga durată a proiectului.

3. O bogată varietate de planuri de casă – realizate de ingineri cu ani buni de experiență în domeniu, cele 10 variante de planuri ale casei sunt menite să vină în întâmpinarea unui număr mare de nevoi și preferințe. Astfel poți alege un plan cu două sau trei camere, un plan cu cămară sau spațiu tehnic, un plan open space cu bucătărie plus living, sau un plan cu bucătăria separată de living – toate având același preț. Dacă totuși nu îți regăsești ideile în nici una dintre variante, Casa Ieftină este gata să realizeze construcția după planul tău, tot ce trebuie să faci este să iei legătura cu echipa de specialiști pentru a pune la punct detaliile.

Pornește de la 10.000 Euro (pret fara montaj, pachet de baza) si află costul unei astfel de case și dacă se încadrează în bugetul tău. Foloseste configuratorul de preț de pe site – aici poți vedea costul separat pentru fiecare element al construcției și poți primi oferta pe loc.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/casa-ieftina/casele-prefabricate-pe-structura-de-lemn-mai-avantajos-mai-rapid