Top Management de Top la Casa Noastra SRL

Craiova - 16 ianuarie 2009

Comunicat tip General in Afaceri

Compania Casa Noastra in colaborare cu Ascendis lanseaza proiectul Top Management de Top la Casa Noastra SRL. Proiectul se desfasoara in perioada decembrie 2008-septembrie 2009 si este finantat in cadrul Programului Coeziune Economica si Sociala-Dezvoltarea Resurselor Umane, linia de buget : PHARE/2006/018 - 147.04.02

Top Management de Top la Casa Noastra SRL

Obiectivele generale ale proiectului sunt:

Dezvoltarea resurselor umane in regiunea Sud-Vest Oltenia in vederea eliminarii disparitatilor economice fata de celelalte regiuni si prin asigurarea unor resurse umane flexibile, moderne, instruite, receptive la nou si capabile sa sprijine dezvoltarea economica si sociala solida si durabila.

Cresterea investitiilor in formarea profesionala pe tot parcursul vietii pentru a raspunde cat mai bine nevoilor de evolutie de pe piata fortei de munca si pentru a creste productivitatea angajatilor la locul de munca.

Obiectivul specific al proiectului este: Elaborarea si implementarea unei strategii de dezvoltare a resurselor umane si furnizarea de programe de perfectionare a abilitatilor manageriale necesare sustinerii companiei Casa Noastra la un nivel competitiv ridicat in economia regionala si nationala.

Grupul tinta este compus din 350 de angajati ai companiei care vor participa la analiza organizationala in vederea elaborarii strategiei de dezvoltare a resurselor umane si din 25 de manageri carora le vor fi evaluate performantele profesionale si li se vor dezvolta abilitatile de conducere prin participarea la traning-uri.

Despre Casa Noastra srl

Compania Casa Noastra a fost infiintata in anul 1995 si are capital romanesc 100%. Activitatea principala consta in productia si distributia ferestrelor si usilor termoizolante sub brandul QFort. Compania opereaza 85 de magazine si 20 de centre logistice
Persoana de contact Andreea Nita, telefon 0251/429532
andreea.nita@casanoastra.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/casa-noastra-srl/top-management-de-top-la-casa-noastra-srl