Casa

Definitie Casa

Din punct de vedere contabil, totalul lichiditatilor monetare curente (piese monetare, bilete de banca nationale si traine) si al altor valori sub forma de timbre fiscale si postale, bilete de tratament si odihna, tichete si bilete de calatorie etc.Lichiditatile din casierie se vor micsora in viitor datorita introducerii si proliferarii cecurilor si cartilor de plata.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Casa? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Casa.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Casa. Definitiile termenilor despre Casa cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Casa, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Casa.