casaioana    

Comunicate de presa si evenimente pe tema casaioana

 • casaioana. Beneficiar 1

  casaioana

  Bucuresti - 15 October 2015

  Comunicat de Asociatia Casa Ioana

  Asociația Casa Ioana a sărbătorit 20 de ani de activitate în care a schimbat viețile beneficiarilor, la Hotelul Radisson Blu, în București, sâmbătă, 10 octombrie. La eveniment au participat 153 de persoane, iar in cadrul evenimentului s-a e ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: aniversare , asociatie , non-profit , violenta domestica , casaioana , fara adapost

  Vezi toate comunicatele de presa despre casaioana

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul casaioana.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la casaioana. Informatiile despre casaioana cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul casaioana, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la casaioana, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.