Tranzactii imobiliare cu 0% comision - www.casameaonline.ro

BUCURESTI - 13 august 2007

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Tranzactii imobiliare cu 0% comision - www.casameaonline.ro

www.casameaonline.ro este portalul unde puteti gasi anunturi exclusiv ale proprietarilor, actualizate la pretul direct precum si datele de contact ale acestora. Astfel incat toti clienti pot avea certitudinea ca tranzactiile la care iau parte se deruleaza în deplina siguranta si transparenta, pentru ca fiind online pot fi urmarite de oriunde si oricand.

Inca de la inceput Casa Mea Online s-a dorit a fi cea mai accesibila modalitate de a gasi/achizitiona casa, biroul sau terenul dorit scutind drumuri si comision . Tranzactionarea actelor de vanzare-cumparare, respectiv inchiriere se va face direct cu proprietarul de drept, astfel ca, pentru fiecare tranzactie nu se va plati comision din suma tranzactionata.

Datorita celor trei principii care caracterizeaza aceasta activitatea profesionalismul, seriozitatea si promptitudinea la sediul companiei va asteapta, gata oricând sa va raspunda la întrebari, profesionisti ce va vor oferi cosultanta gratuita, fiind mereu la dispozitia Dumneavoastra, pentru ca portalul Casa Mea Online înseamna în primul rând un partener de afaceri si un consilier de încredere.

Despre casameaonline

Daca doresti o garsoniera, un apartament, un teren, spatii birouri, sa vinzi, sa cumperi sau sa inchiriezi acceseaza www.casameaonline.ro si economisesti timp si comisioane.
0723199965
0788911911
office@casameaonline.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/casameaonline/tranzactii-imobiliare-cu-0-comision-www-casameaonline-ro