Caserola.ro oferă servicii premium de livrare la domiciliu pentru piața din București

BUCURESTI - 23 iulie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Monden / Lifestyle, Social, HoReCa, Internet

Live site

Cei de la caserola.ro au pariat pe segmentul premium al clienților care comandă mâncarea la domiciliu sau la serviciu, oferind ca servicii standard plata cu cardul la livrare, ambalarea mâncării în caserole compostabile, timp de livrare sub o oră, și selecționând atent restaurantele partenere pentru a putea garanta calitatea mâncării.

Caserola.ro oferă servicii premium de livrare la domiciliu pentru piața din București
 În lunile de vară am observat că preferințele clienților se îndreaptă spre bucătăriile mediteraneene - italiană, grecească, libaneză - în timp ce din bucătăria românească merg bine supele, ciorbele, și mâncarea mai ușoară. Clienții noștri au posibilitatea de a grupa mai multe restaurante în aceeași comandă, și astfel reușim să satisfacem poftele tuturor - mai ales când se comandă masa de prânz de la serviciu, în echipă. 

Bianca Rusu, manager caserola.ro

Caserola.ro este un business lansat de curând pe piața de livrare la domiciliu din București, care dorește să se diferențieze prin calitatea mâncării, a serviciilor oferite, și prin rapiditatea livrării. Caserola livrează la birou sau la domiciliu mâncare de la restaurante de top din București, și prin axarea pe segmentul “premium” a reușit în mai puțin de 6 luni de la lansare să atingă peste 1,000 de clienți și să devină alegerea numărul unu a angajaților din câteva multinaționale de top.


Afacerea a pornit din dorința de a aduce un plus de calitate în rândul serviciilor de livrare, atât din perspectiva mâncării, cât și din perspectiva întregii experiențe - de la ușurința procesului de comandă, la rapiditatea livrării (90% din comenzi ajung la client în mai puțin de o oră), și până la modul în care interacționează livratorii cu clientul, sau la felul în care este ambalată mâncarea.


“Majoritatea clienților noștri sunt fie antreprenori, fie angajați în poziții de management în companii internaționale, iar cel mai de preț lucru pentru ei este timpul. De aceea, preferă de multe ori să comande mâncarea decât să “coboare” la restaurantul din apropiere, mai ales dacă au posibilitatea de a alege dintr-o varietate de bucătării și pot avea încredere că prânzul le este livrat rapid” - declară Bianca Rusu, manager caserola.ro.


Pentru a se diferenția de concurență, caserola.ro folosește la fiecare livrare doar caserole biodegradabile, din fibră vegetală, care pe lângă faptul că sunt mai sănătoase decât clasicele caserole din polistiren sau aluminiu sunt și mai prietenoase cu mediul. Totodată, oferă posibilitatea plății cu cardul la livrare - peste 60% dintre clienții caserola.ro alegând această modalitate de plată.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/caserola/caserola-ro-ofera-servicii-premium-de-livrare-la-domiciliu-pentru-pia-a-din-bucure-ti