Cashclub lanseaza o platforma de economisire pentru cumparaturile on-line

BUCURESTI - 5 noiembrie 2020

Comunicat tip General in Afaceri, Finante / Contabilitate, IT&C, Tehnologie, Internet, #CSRcovid19

Live site

Platforma de cashback Cashclub trece dincolo de stadiul de prototip si lanseaza produsul sau catre persoane fizice. Fiecare dintre noi a achizitionat cel putin odata on-line asa ca poate te intereseaza ce trebuie sa faci sa primesti bani inapoi la achizitiile tale. Ideea platformei de cashback este simpla - instalezi o extensie de browser sau aplicatie de mobil si faci cumparaturi on-line asa cum faci in mod obisnuit cand cumperi electrocasnice, haine, carti, mobilier pentru casa, cadouri, chiar si piese auto si primesti intre 1% si 30% cashback. Astfel ca anul acesta de Black Friday poti sa pui si bani deoparte daca gasesti ceva de care ai cu adevarat nevoie.
Procentul de cashback primit inapoi diferă in funcție de magazinul partener, valoarea produsului sau serviciului achiziționat.
Este un concept cunoscut in aproape intreaga lume care isi face usor aparitia si pe piata din Romania. Pe scurt, magazinele on-line platesc din bugetele lor de marketing pe cei care le promoveaza, concept denumit marketing afiliat. Pe o platforma de cashback, aceste comisioane generate la inregistrarea vanzarii sunt impartite de cei care fac marketing afiliat cu userii care au facut achizitia. Este un serviciu gratuit si o masura de optimizare a cheltuielilor pe care oricum le-ai realiza. In plus daca ai si un serviciu de referral inclus, poti incepe sa ai venituri active prin recomandarea utilizarii platformei catre prietenii tai. Astazi, cand nici macar mancarea nu se mai cumpara offline ai nevoie sa utilizezi toate optiunile posibile pentru a optimiza bugetele tale.

Logo

Logo

 Cashclub este despre #smartshopping si despre #farabaniaruncati 

Alexandru Foaie

Platforma viitorului este aici. 

Platforma de cashback Cashclub trece dincolo de stadiul de prototip si lanseaza produsul sau catre persoane fizice. Fiecare dintre noi a achizitionat cel putin odata on-line asa ca poate te intereseaza ce trebuie sa faci sa primesti bani inapoi la achizitiile tale. Ideea platformei de cashback este simpla - instalezi o extensie de browser sau aplicatie de mobil si faci cumparaturi on-line asa cum faci in mod obisnuit cand cumperi electrocasnice, haine, carti, mobilier pentru casa, cadouri, chiar si piese auto si primesti intre 1% si 30% cashback. Astfel ca anul acesta de Black Friday poti sa pui si bani deoparte daca gasesti ceva de care ai cu adevarat nevoie.Procentul de cashback primit inapoi diferă in funcție de magazinul partener, valoarea produsului sau serviciului achiziționat. Este un concept cunoscut in aproape intreaga lume care isi face usor aparitia si pe piata din Romania. Pe scurt, magazinele on-line platesc din bugetele lor de marketing pe cei care le promoveaza, concept denumit marketing afiliat. Pe o platforma de cashback, aceste comisioane generate la inregistrarea vanzarii sunt impartite de cei care fac marketing afiliat cu userii care au facut achizitia. Este un serviciu gratuit si o masura de optimizare a cheltuielilor pe care oricum le-ai realiza. In plus daca ai si un serviciu de referral inclus, poti incepe sa ai venituri active prin recomandarea utilizarii platformei catre prietenii tai. Astazi, cand nici macar mancarea nu se mai cumpara offline ai nevoie sa utilizezi toate optiunile posibile pentru a optimiza bugetele tale.

Un site de cashback este o platformă de cumpărături online care oferă membrilor săi o parte din bani înapoi, reprezentând un procent din valoarea comenzii plasate. Procentul diferă in funcție de magazinul partener si poate fi de la 1% pana la 30% din valoarea produsului, sau serviciului achiziționat.

Este un concept cunoscut in aproape intreaga lume care isi face usor aparitia si pe piata din Romania. Pe scurt, magazinele on-line platesc din bugetele lor de marketing pe cei care le promoveaza, concept denumit marketing afiliat.

Pe o platforma de cashback, aceste comisioane generate la inregistrarea vanzarii sunt impartite de cei care fac marketing afiliat cu userii care au facut achzitia.

Cum ii ajuta plaftorma Cashclub.ro pe utilizatorii care se inregistreaza gratis sa economiseasca la cumparaturile on-line:✅ Cashback la peste 800 de magazine partenere, majoritatea dintre ele lideri cunoscuti pe nisele lor de e-commerce✅ Comparator preturi: Informeaza-te corect si cumpara inteligent, selectand cele mai bune preturi de pe piata. Iti prezentam preturile produsului pe care il doresti, din toate magazinele partenere.✅ In pagina de “Promotii” puteti vedea produsele cu cea mai mare reducere, astfel ca daca vanati chilipiruri aceasta optiune va deveni preferata voastra. Testati-o deoarece noi credem ca este un tool foarte puternic✅ Cel mai nou program de referral din Romania:Intra in "Contul meu" si preia linkul tau personalizat dand click pe "Invita-ti prietenii". Trimite linkul la cat mai multi prieteni. Vei primi 30 de lei pentru fiecare prieten care isi va crea cont de pe linkul tau si va plasa minim o comanda iar prietenii tai vor primi si ei de asemenea 30 de lei.

Tool-uri pentru a putea economi usor zi de zi:O extensie de browser pentru Chrome: https://bit.ly/3m1Hdmg care va actiona ca propria ta asistenta. Dupa ce o instalezi iti va aduce aminte ca poti primi cashback de fiecare data cand intri direct pe site-ul unui magazin partener.Aplicatie mobil iOS si Androidhttps://play.google.com/store/apps/details?id=m.cashclub.rohttps://apps.apple.com/ro/app/cashclub/id1532308192