cashflow    

Comunicate de presa si evenimente pe tema cashflow

 • cashflow. Bugetele multinationalei Caussade Semences Est Europa sunt gestionate cu solutia CPM de la Senior Software

  cashflow

  Bucuresti - 14 octombrie 2015

  Comunicat de Senior Software Agency

  Caussade Semences Est Europa, parte a grupului de origine franceza Caussade Semences, a implementat solutia de bugetare si raportare CPM de la Senior Software. Aceasta acopera cu succes activitatea filialelor si a departamentelor companiei, datorita ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: senior software , excel , bugete , consolidare financiara , multinationala , cashflow

  Vezi toate comunicatele de presa despre cashflow

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul cashflow.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la cashflow. Informatiile despre cashflow cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul cashflow, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la cashflow, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.